100 γραμμάρια κουκιά φρέσκα ή αρακά ή πράσινα φασόλια
300 γραμμάρια ντοματούλες χωρίς τη φλούδα, τα υγρά και τους σπόρους τους
λίγο θυμάρι και λίγο δεντρολίβανο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητική κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το κρεμμύδι και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με αλεύρι και ρίχνετε τη γουόστερ σος και το ζωμό.
Βράζετε σε δυνατή φωτιά 5′ και συνεχίζετε σιγοβράζοντας 1 ώρα και 10′. Ρίχνετε κατόπιν τις ντοματούλες, τα αρωματικά κα τα κουκιά (ή τον αρακά) και σιγοβράζετε 20′ ακόμη. Ελέγχετε το αλατοπίπερο και σερβίρετε το φαγητό με πιλάφι.