400 γραμμάρια καρδιές αγκινάρας κονσέρβας κομμένες στα τέσσερα
2 κουταλιές σούπας κάπαρη στραγγισμένη
30 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιές γλυκού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σ’ ένα μεγάλο ταψί και ψήστε το αρνί και τα κρεμμύδια μέ-χρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Κόψτε το λεμόνι σε 8 φέτες και βάλτε το στο ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο, για 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.