Μπισκοτάκια μελιού με καρύδα - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Μπισκοτάκια μελιού με καρύδα

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Φτιάξτε αυτή την συνταγή που σας δίνουμε για Μπισκοτάκια μελιού με καρύδα. Απλές οδηγίες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας απόλαυση.

Υλικά

  • 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιές γλυκού σόδα
  • 1/2 κουταλιές γλυκού αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνια μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνια μέλι
  • 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη ξανθή
  • 1 φλιτζάνια καρύδα
  • 2 αυγά καλά χτυπημένα
  • 1 κουταλιές γλυκού ξύσμα από φλούδα λεμονιού
  • 1 κουταλιές γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. 2
    Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με την ξανθή ζάχαρη αρκετά, μέχρι να αφρατέψουν.
  2. 3
    Προσθέτετε τα αυγά, το αλάτι, το μέλι, τη σόδα διαλυμένη μέσα στο χυμό λεμονιού και το ξύσμα.
  3. 4
    Ρίχνετε κατόπιν το αλεύρι κατά μικρές ποσότητες, ανακατεύοντας με δυνατές κινήσεις και στο τέλος ενσωματώνετε την καρύδα ψιλοτριμμένη.
  4. 5
    Παίρνετε λίγη λίγη τη ζύμη και πλάθετε στρογγυλά μπισκοτάκια.
  5. 6
    Τα τοποθετείτε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί, τα χαράζετε και τα ψήνετε 20'-25' μέχρι να χρυσίσουν.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  6. 7
    Αφήνετε να κρυώσουν καλά και μετά τα ξεκολλάτε.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές