Μπριζόλες στα κάρβουνα: απλή και νόστιμη συνταγή
Ανακαλύψτε τη χαρά της απλότητας με αυτήν τη συνταγή για μπριζόλες στα κάρβουνα. Η απολαυστική γεύση του κρέατος που ψήνεται πάνω στα κάρβουνα θα σας μεταφέρει σε ένα πανηγυρικό μπάρμπεκιου. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να δημιουργήσετε μια νόστιμη συνταγή με ελάχιστα αλλά εκλεπτυσμένα υλικά.
Μπριζόλες στα κάρβουνα
Απλή συνταγή για μπριζόλες στα κάρβουνα. Καλή επιτυχία.
Υλικά
- 1 1/2 Κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες ή χοιρινές
- 1/2 φλιτζάνια λάδι
- 1/2 φλιτζάνια κρασί λευκό
- 1/2 κουταλιές γλυκού θυμάρι
- Φέτες λεμονιού
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε τις μπριζόλες και τις στραγγίζετε. Τις αλείφετε με λίγο λάδι, τις πασπαλίζετε με το θυμάρι και τις στρώνετε σε μια πιατέλα.
- Ρίχνετε το κρασί, το υπόλοιπο λάδι και τις σκεπάζετε.
- Τις αφήνετε για 3 ώρες.
- Τις ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου, αφού πρώτα τις πασπαλίσετε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Τις σερβίρετε ζεστές με φέτες λεμονιού.