Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό: Μια πολύ καλή συνταγή - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό: Μια πολύ καλή συνταγή

Αγγέλα 10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
30 mins λεπτά
Ψήσιμο
90 mins λεπτά

Περιγραφή Συνταγής

Χωριάτικο Μοσχάρι με Ζυμαρικό. Απλές οδηγίες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας απόλαυση.

Λεπτομέρειες & Ιστορία

Μια πολύ καλή συνταγή για χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό της επιλογής σας

Το Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό, είναι μια γευστική συνταγή που αντιπροσωπεύει την πλούσια και παραδοσιακή γεύση της χωριάτικης κουζίνας. Αυτό το πιάτο συνδυάζει την πλούσια γεύση του μοσχαριού με τη φρεσκάδα των λαχανικών και την εξαιρετική υφή του ζυμαρικού. Είναι ιδανικό για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα γεύμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

[tasty-recipe id="63036"]

 

Υλικά

  • 750 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι από σπάλα
  • λάδι
  • 5 μικρά κρεμμύδια κομμένα στα 4
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 2 μέτρια καρότα κομμένο
  • 1 φλιτζάνι ξερό κόκκινο κρασί
  • 3 φλιτζάνια ζωμός μοσχαριού
  • 1/2 φλιτζάνι ντοματοπολτός
  • 3 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα οε χοντρές φέτες
  • 2 φλιτζάνια ζυμαρικό βίδες

Εκτέλεση

  1. 2
    Κόψτε το κρέας σε κύβους 3 εκατοστά Ψεκάστε με λάδι ένα σκεύος και σοτάρετε το κρέας σε δόσεις.
  2. 3
    Βγάλτε το στην άκρη.
  3. 4
    Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος τα κρεμμύδια και το σκορδο.
  4. 5
    Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα καρότα, το κρασί, το ζωμό και τον ντοματοπολτό.
  5. 6
    Αφήστε να πάρουν βράση.
  6. 7
    Ψήστε το φαγητό σε μέτρια ζεστό φούρνο σκεπασμένο, περίπου 1 1/2 ώρα ή ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
  7. 8
    Προσθέστε τα κολοκυθάκια και ψήστε το σκεπασμένο περίπου 20 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια.
  8. 9
    Στο μεταξύ ρίξτε το ζυμαρικό σε μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό, βράστε το ξεσκέπαστο ώσπου να μαλακώσει και στραγγιστέ το.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  9. 10
    Προσθέστε το στο φαγητό και ανακατώστε ώσπου να ζεσταθεί.
0 προβολές
Πίσω στις Συνταγές