Φιλέτα μοσχαριού στο τηγάνι: πολύ νόστιμο πιάτο
Greekouzina
10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
5 mins λεπτά
Ψήσιμο
5 mins λεπτά
Περιγραφή Συνταγής
Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Φιλέτα μοσχαριού στο τηγάνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας για να χαρίστε νέες γευστικές προτάσεις σε σας και τους αγαπημένους σας. Καλή επιτυχία.
Λεπτομέρειες & Ιστορία
Η συνταγή αυτή για φιλέτα μοσχαριού στο τηγάνι είναι απλή, γρήγορη και εξαιρετικά νόστιμη. Τα ζουμερά φιλέτα μοσχαριού, με την τρυφεράδα τους, είναι ιδανικά για ένα γεύμα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του κρέατος. Ακολουθήστε αυτήν την απλή συνταγή και δημιουργήστε ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει.
[tasty-recipe id="63573"]
Υλικά
- 16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι
- 300 γραμμάρια βούτυρο
- 8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα
- 4 αυγά
- λίγη τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-
2
Πλένουμε καλά τις φέτες του μοσχαριού.
-
3
Τις στραγγίζουμε και τις χτυπάμε να πλατύνουν.
-
4
Στρώνουμε σε ταψάκι τις 8 φέτες του μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε επάνω στην καθεμιά τους από μια φέτα τυρί και τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες 8 φέτες του μοσχαριού, σχηματίζοντας έτσι 8 φέτες σάντουιτς.
-
5
Έχουμε χτυπήσει στο μεταξύ τα 4 αυγά.
-
6
Βουτάμε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά, τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας τα πολλές φορές για να καλοψηθούν.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
7
Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες ντομάτα και μαϊντανό, με πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο θέλουμε.