Γαρίδες γιουβέτσι

Γαρίδες γιουβέτσι

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Υλικά

  • 1 κιλό γαρίδες ζεματισμένες και καθαρισμένες
  • 1 φλιτζάνια ζουμί από τις γαρίδες
  • 3 πράσινες πιπέριές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 καυτερή πιπέριά
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 400 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας
  • 400 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε στο λάδι τις πιπέριές και το σκόρδο. Προσθέτετε τα ντοματάκια, το ζουμί από τις γαρίδες, το αλάτι και το πιπέρι Αφήνετε να πήξει η σάλτσα.
  2. Βάζετε τις γαρίδες σε πυρίμαχο σκεύος και περιχύνετε με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτετε τη φέτα και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήνετε τις γαρίδες σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C 15′-20′ μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε το γιουβέτσι ζεστό.