Βάζετε τις γαρίδες με τον χυμό λεμονιού σ’ ένα μπολ και τις αφήνετε να ξεπαγώσουν. Μετά τις βάζετε σε σίτα για να στραγγίσουν και τις ξεπλένετε με κρύο νερό. Πλένετε τις ντομάτες, τις κόβετε στα τέσσερα, αφαιρείτε τους σπόρους και τα πράσινα κοτσάνια και τις κόβετε σε κύβους. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε. Στραγγίζετε το καλαμπόκι και τους χουρμάδες, κόβετε τους χουρμάδες σε λεπτές φέτες. Τ’ ανακατεύετε όλα καλά και τα βάζετε σε μπολ. Ετοιμάζετε τη σάλτσα με κέτσαπ ντομάτας, μαγιονέζα, κρέμ-φρές και κονιάκ, συμπληρώνετε με σταγόνες σάλτσα Worchester και αλάτι. Τη ρίχνετε πάνω από τις γαρίδες και ανακατεύετε λίγο πριν από το σερβίρισμα
Προσοχή: Αν θέλετε μπορείτε να στρώσετε στα μπολ πλυμένα φύλλα σαλάτας και να βάλετε πάνω το κοκτέιλ. Σερβίρετε μαζί φρυγανισμένο ψωμί, τριμμένο με σκόρδο και αλειμμένο βούτυρο.
Συμβουλή: Για το κοκτέιλ αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τις μικρές γαρίδες και όχι τις πολύ μεγάλες.