Καθαρίστε και κόψτε σε τρίγωνα τις πιπέριές. Ξεφλουδίστε τις γαρίδες και αφήστε τις ουρές. Ζεστάνετε το μισό λάδι και σωτάρετε τις γαρίδες μέχρι να μαλακώοουν, Προσθέστε το σκόρδο. την καυτερή πιπέριά και το λικέρ και βράστε ανακατώνοντας για 2 λεπτά. Βγάλτε τα από το τηγάνι και κρατήστε τα ζεστά. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι στο ίδιο τηγάνι και σωτάρετε τις πιπέριές και τα μανιτάρια ανακατώνοντας μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Βάλτε τις γαρίδες και τα λαχανικά στα πιάτα και περιχύστε με τη Σάλτσα.
Σάλτσα
Χτυπήστε στο μπλέντερ, την καυτερή πιπέριά και το ξίδι ώσπου να ενωθούν. Προσθέστε το λάδι λίγο λίγο δουλεύοντας συνεχώς το μπλέντερ, Χτυπήστε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.