Καραβιδομακαρονάδα
Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Καραβιδομακαρονάδα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε κατά γράμμα και η επιτυχία της συνταγής θα είναι σίγουρη. Καλή επιτυχία.
Εκτέλεση
2
Πλένετε τις καραβίδες, τις χαράζετε κατά μήκος, αφαιρείτε το εντεράκι τους και τις πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
3
Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το λάδι, ρίχνετε τις καραβίδες, τις σοτάρετε, προσθέτετε
4
το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί, βγάζετε τις καραβίδες με τρυπητή
5
κουτάλα και τις βάζετε σε πιατέλα.
6
Ρίχνετε στην κατσαρόλα τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζετε.
7
Καθαρίζετε τις καραβίδες, τις προσθέτετε στη σάλτσα και, αφού δέσει, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
8
Βράζετε τις ταλιατέλες αλ ντέντε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τις σουρώνετε.
9
Τις βάζετε σε πιατέλα, τις περιχύνετε με την σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!
Προσθήκη Σχολίου