Βράζετε τα κρεμμύδια σε λίγο νερό, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε σε μια λεκάνη. Προσθέτετε τον κιμά, το ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο καλά, το τυρί, το μαϊντανό, τα αυγά χτυπημένα, το ούζο, την ντομάτα τριμμένη, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Τα ζυμώνετε και αφήνετε το μείγμα για 1/2 ώρα. Παίρνετε λίγο λίγο μείγμα, το πλάθετε σε κεφτέδες και τους αλευρώνετε. Ρίχνετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί, τους τηγανίζετε. Τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν, και τους σερβίρετε σε πιατέλα.