Σε μπολ βάζετε το αλεύρι, το λάδι, την μπύρα και το τριμμένο τυρί. Αλατοπιπερώνετε και χτυπάτε με σύρμα. Αφήνετε στην άκρη. Σε άλλο μπολ βάζετε τη φέτα, το ροκφόρ, το τριμμένο τυρί, τον μαϊντανό, το γάλα και το αυγό. Ανακατεύετε με πιρούνι. Ξεπλένετε τις κολοκυθοκορφαδες και στραγγίζετε. Παίρνετε μία – μία τις κολοκυθοκορφαδες και τις γεμίζετε με κουταλιές γλυκού μέχρι τα 3/4. Στρίβετε τις κορυφές να κλείσουν. Ζεσταίνετε λάδι σε βαθύ τηγάνι ή φριτέζα. Βουτάτε τις κολοκυθοκορφαδες στον χυλό της μπύρας και τις ρίχνετε σε καυτό λάδι. Αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και τις σερβίρετε χλιαρές ή κρύες.