Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα το μισό λάδι και, μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε το κοτόπουλο και το σκόρδο. Τα σοτάρετε, μέχρι να ροδίσουν, ρίχνετε το μισό κρασί και τα σιγοβράζετε. Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες. Βάζετε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και, μόλις ζεσταθεί, σοτάρετε τα μανιτάρια, μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό, το υπόλοιπο κρασί και τα ανακατεύετε, μέχρι να μαραθούν. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και αφήνετε να πάρουν μια βράση, ώσπου να μείνουν με λίγη σάλτσα. Σερβίρετε σε πιατέλα.