Κότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα: συνταγή με γεύσεις και αρώματα
Greekouzina
10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
2 hours λεπτά
Ψήσιμο
1 hour λεπτά
Περιγραφή Συνταγής
Κότσι μοσχαρίσιο με Ντομάτα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε κατά γράμμα και η επιτυχία της συνταγής θα είναι σίγουρη. Καλή επιτυχία.
Λεπτομέρειες & Ιστορία
Αυτή η συνταγή για κότσι μοσχαρίσιο με ντομάτα είναι γεμάτη γεύση και αρώματα. Ενώ χρειάζεται λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί, το αποτέλεσμα αξίζει κάθε προσπάθεια. Ακολουθήστε αυτές τις λεπτομερείς οδηγίες για ένα εκπληκτικό φαγητό.
[tasty-recipe id="62943"]
Υλικά
- 1 κιλό κότσι μοσχαριού χωρίς κόκαλο
- αλεύρι
- λάδι
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κονσέρβες των
- 400 γραμμάρια ντοματάκια
- ½ φλιτζάνια ξερό άσπρο κρασί
- 1 φλιτζάνια ζωμός βοδινού
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κουταλιές σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιές σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
-
2
Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι.
-
3
Ψεκάστε με λάδι ένα σκεύος και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις.
-
4
Βγάλτε το στην άκρη.
-
5
Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
-
6
Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα ντοματάκια ψιλοκομμένα με το χυμό τους, το κρασί, το ζωμό.
-
7
το δαφνόφυλλο.
-
8
το θυμάρι και τη ρίγανη.
-
9
Ανακατώστε καλά και αφήστε να πάρουν βράση.
-
10
Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, 2 ώρες.
-
11
Ξεσκέπαστε και ψήστε τα περίπου 1 ώρα.
-
12
Πετάξτε το δαφνόφυλλο.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
13
Σερβίρετέ το πασπαλισμένο με το μαϊντανό.