μοσχαράκι με αρακά - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
μοσχαράκι με αρακά
Tasty Recipe

μοσχαράκι με αρακά

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Τολμήστε και δοκιμάστε αυτή την συνταγή που σας προτείνουμε για μοσχαράκι με αρακά. Τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Ακολουθήστε τα και δοκιμάστε νέες γευστικές εμπειρίες εσείς και οι αγαπημένοι σας. Καλή επιτυχία.

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι, λαιμός
  • 1 1/2 κιλό αρακάς
  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 κιλό ντομάτες ή
  • 1 1/2 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας
  • 3 κρεμμύδια
  • μαϊντανός
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση

  1. 2
    Ρίξτε στην κατσαρόλα το βούτυρο, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το κρέας πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια.
  2. 3
    Φέρτε τα μερικές βόλτες πάνω στη φωτιά και όταν ροδίσουν, προσθέστε τις ντομάτες κομμένες ή τη σάλτσα διαλυμένη σε χλιαρό νερό, το αλατοπίπερο, λίγο νερό ακόμη και αφήστε να βράσουν 35 με 40 λεπτά.
  3. 4
    Όταν μισοψηθεί το κρέας, ρίξτε και τον αρακά με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  4. 5
    Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να βράσουν, ώσπου να μείνει μόνο η σάλτσα.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές