Μοσχαράκι με γιαούρτι: μια εκλεπτυσμένη συνταγή για όλους - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
Μοσχαράκι με γιαούρτι: μια εκλεπτυσμένη συνταγή για όλους
Tasty Recipe

Μοσχαράκι με γιαούρτι: μια εκλεπτυσμένη συνταγή για όλους

Αγγέλα 10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
20 mins
Ψήσιμο
2 hours

Να μια πολύ καλή συνταγή για Μοσχαράκι με γιαούρτι. Τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Ακολουθήστε τα και δοκιμάστε νέες...

Υλικά

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι,
  • 3 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιές σούπας κοφτή κοκκινοπίπερο
  • 3 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κιλό ντομάτες ώριμες
  • 1 1/2 κουταλιές σούπας γλυκού αλάτι
  • 1 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι

Εκτέλεση

  1. 2
    Πλύντε και κόψτε το κρέας σε μικρά κομματάκια.
  2. 3
    Βάλτε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το βούτυρο και, όταν λιώσει, ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και το κοκκινοπίπερο.
  3. 4
    Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι (όχι να ροδίσει), ρίξτε μέσα το κρέας αλατισμένο.
  4. 5
    Ανακατέψτε με ξύλινη κουτάλα και, όταν ροδοκοκκινίσει καλά, ρίξτε μέσα τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και περασμένες από τρυπητό.
  5. 6
    Ρίξτε ακόμη λίγο αλάτι και σκεπαστέ την κατσαρόλα να σιγοβράσει γύρω στις 2 ώρες.
  6. 7
    Από καιρό σε καιρό ρίχνετε λίγο νερό.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  7. 8
    Όταν ψηθεί και μαλακώσει το κρέας, κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξτε το γιαούρτι μέσα στο φαγητό, ανακατέψτε το και σερβίρετε μαζί με πιλάφι ρύζι.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές