Μοσχαράκι με τυρί φέτα - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
Μοσχαράκι με τυρί φέτα
Tasty Recipe

Μοσχαράκι με τυρί φέτα

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Αλλη μια συνταγή για Μοσχαράκι με τυρί φέτα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε κατά γράμμα και η επιτυχία της συνταγής θα είναι σίγουρη. Καλή επιτυχία.

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι (κιλότο)
  • 1/2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 200 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 1/2 φλιτζάνια κρασί λευκό
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. 2
    Ζητάτε από τον κρεοπώλη να βάλει το κρέας σε δίχτυ.
  2. 3
    Το τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τοποθετείτε από λίγο σκόρδο.
  3. 4
    Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι και, μόλις ζεσταθεί, σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
  4. 5
    Ρίχνετε το κρασί και αφήνετε να βράσει λίγο.
  5. 6
    Προσθέτετε τις ντομάτες τριμμένες, λίγο χλιαρό νερό, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζετε για 2 ώρες, μέχρι να μαλακώσει το κρέας, ρίχνοντας λίγο λίγο χλιαρό νερό.
  6. 7
    Βγάζετε το κρέας από την κατσαρόλα και, αφού κρυώσει λίγο, το κόβετε σε φέτες.
  7. 8
    Βάζετε τις φέτες στην κατσαρόλα, προσθέτετε το τυρί λιωμένο με πιρούνι και τα βράζετε για λίγο, ώσπου να δέσει η σάλτσα.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  8. 9
    Σερβίρετε σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές