Μοσχάρι Ραγού - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
Μοσχάρι Ραγού
Tasty Recipe

Μοσχάρι Ραγού

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Μοσχάρι Ραγού. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε κατά γράμμα και η επιτυχία της συνταγής θα είναι σίγουρη. Καλή επιτυχία.

Υλικά

  • 800 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι από σπάλα
  • αλεύρι
  • λάδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 4 φέτες παντσέτα κομματιασμένες
  • 1 1/2 φλιτζάνια ξερό κόκκινο κρασί
  • 1 1/2 φλιτζάνια ζωμός βοδινού
  • 1 1/2 κουταλιές σούπας ντοματοπολτός
  • 1 κουταλιές σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 4 μέτρια καρότα κομματιασμένα
  • 400 γραμμάρια φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  1. 2
    Κόψτε το κρέας σε κύβους 3 εκατοστά Αλευρώστε και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι.
  2. 3
    Ψεκάστε με λάδι ένα πυρίμαχο σκεύος 2,5 λίτρων και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις, ώσπου να ροδίσει γύρω γύρω.
  3. 4
    Βγάλτε το στην άκρη.
  4. 5
    Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος το σκόρδο και την παντσέτα, ανακατώνοντας ώσπου να ξεροψηθεί η παντσέτα.
  5. 6
    Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα καρότα, το κρασί, το ζωμό, τον ντοματοπολτό, τη μουστάρδα και το θυμάρι.
  6. 7
    Αφήστε να πάρουν βράση.
  7. 8
    Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, περίπου 2 ώρες ή ώσπου να μαλακώσει πάρα πολύ το κρέας.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  8. 9
    Προσθέστε τα κρεμμύδια και ψήστε τα σκεπασμένα περίπου 30 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
1 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές