Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ: δροσερή και νόστιμη επιλογή

Το Μους Γιαουρτιού με Φραμπουάζ είναι μια δροσερή και νόστιμη επιλογή για επιδόρπιο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Εδώ είναι η συνταγή για 6-8 μερίδες:

Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ

Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ για 6-8 μερίδες
👥 6 Μερίδες
⏱️ 5 mins λεπ. Προετοιμασία
🔥 5 mins λεπ. Μαγείρεμα
10 mins λεπ. Συνολικά

Υλικά

  • 1 λίτρο στραγγιστό γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 2 φλιτζάνια φραμπουάζ (κατεψυγμένα η φρέσκα]
  • 4 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας λιμοντσέλο
  • φρέσκος δυόσμος για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Κρατάτε λίγα φραμπουάζ για τη διακόσμηση και ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα.
  2. Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι με τα ψιλοκομμένα φραμπουάζ, την άχνη ζάχαρη και το λιμοντσέλο.
  3. Ανακατεύετε και μοιράζετε το μείγμα σε ποτήρια.
  4. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 -2 ώρες πριν σερβίρετε.
  5. Μοιράζετε τα ολόκληρα φραμπουάζ στα ποτήρια με τις μους και γαρνίρετε με τα φύλλα του δυόσμου.