Ντιπ με κόκκινη πιπεριά και ταμπάσκο

Ντιπ με κόκκινη πιπέριά και ταμπάσκο

(Για ένα μπολ μεσαίου μεγέθους)

Υλικά

  • 8 πιπέριές κόκκινες ψημένες στο γκριλ (χωρίς φλούδα)
  • 1 φλιτζάνια του τσαγιού γιαούρτι σακούλας
  • 1/2 κουταλιές γλυκού κύμινο τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2-1 κουταλιές σούπας πράσινο ταμπάσκο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Πριν σερβίρετε, βάζετε το ντιπ στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.