Ομελέτα με κεφαλοτύρι: απλή και γευστική συνταγή - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
Ομελέτα με κεφαλοτύρι: απλή και γευστική συνταγή
Tasty Recipe

Ομελέτα με κεφαλοτύρι: απλή και γευστική συνταγή

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
5 mins
Ψήσιμο
5 mins

Ομελέτα με κεφαλοτύρι: μια νόστιμη συνταγή που μπορεί να ετοιμαστεί σε λίγα λεπτά. Αποτελεί μια ένα γρήγορο γεύμα ή πρωινό, με πολύτιμη πρωτεΐνη και γεύση.

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 1 κουταλιές σούπας γάλα
  • 1 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

  1. 2
    Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι και αφήνετε να ζεσταθεί.
  2. 3
    Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το αλεύρι, το γάλα, το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνετε στο τηγάνι.
  3. 4
    Αφού ψηθεί η ομελέτα από τη μια μεριά, τη γυρίζετε με μια σπάτουλα για να ροδίσει και από την άλλη.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  4. 5
    Ρίχνετε το τυρί, αφήνετε να λιώσει λίγο, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρετε σε πιατέλα.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές