Ομελέτα με κεφαλοτύρι: απλή και γευστική συνταγή
Greekouzina
10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
5 mins
Ψήσιμο
5 mins
Ομελέτα με κεφαλοτύρι: μια νόστιμη συνταγή που μπορεί να ετοιμαστεί σε λίγα λεπτά. Αποτελεί μια ένα γρήγορο γεύμα ή πρωινό, με πολύτιμη πρωτεΐνη και γεύση.
Υλικά
- 4 αυγά
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 1 κουταλιές σούπας γάλα
- 1 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
-
2
Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι και αφήνετε να ζεσταθεί.
-
3
Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το αλεύρι, το γάλα, το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνετε στο τηγάνι.
-
4
Αφού ψηθεί η ομελέτα από τη μια μεριά, τη γυρίζετε με μια σπάτουλα για να ροδίσει και από την άλλη.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
5
Ρίχνετε το τυρί, αφήνετε να λιώσει λίγο, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρετε σε πιατέλα.