Περνάμε τα βερίκοκα από το μπλέντερ, προσθέτοντας 350 γραμμάρια ζάχαρη και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά, μετά προσθέτουμε την κρέμα χτυπημένη ελαφρά. Μουσκεύουμε τα κάντιτα ψιλοκομμένα και τη σταφίδα σε μισό ποτήρι ρούμι. Ετοιμάζουμε το σιρόπι, ανακατεύοντας σε πιάτο ανάλογο νερό, την υπόλοιπη ζάχαρη και το υπόλοιπο ρούμι. Βρέχουμε μ’ αυτό το σιρόπι, τα σαβουαγιάρ, ένα ένα, και τα τοποθετούμε το ένα πλάι στο άλλο σε στρογγυλή φόρμα διαμέτρου είκοσι δύο εκατοστών. Ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα ένα μέρος από το μίγμα με τα βερίκοκα, ένα μέρος από τα κάντιτα και τη σταφίδα, ξανά μπισκότα, και συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να εξαντληθούν τα υλικά. Τελειώνουμε με μια στρώση σαβουαγιάρ. Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τέσσερις τουλάχιστον ώρες, μετά τη βγάζουμε από την κατάψυξη και την αφήνουμε στο ψυγείο λίγες ώρες πριν σερβίρουμε. Ξεφορμάρουμε το γλυκό σε κρύα πιατέλα και σερβίρουμε.