Παϊδάκια σε μαρινάτα με μπίρα

Παϊδάκια σε μαρινάτα με μπίρα

Υλικά

  • 2 κιλά παϊδάκια αρνίσια
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 κουταλιές σούπας ρίγανη
  • 4 φλιτζάνια μπίρα
  • 1/2 φλιτζάνια λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε σε πυρίμαχο σκεύος τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, το λάδι, την μπίρα, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύετε και προσθέτετε τα παϊδάκια. Σκεπάζετε το σκεύος και το αφήνετε στο ψυγείο για 3 ώρες. Βγάζετε τα παϊδάκια, τα βάζετε σε μια σχάρα για να στραγγίξουν και τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στη σχάρα του φούρνου, τοποθετώντας ένα ταψί από κάτω για να πέφτουν τα υγρά τους. Αφήνετε να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.
  2. Σερβίρετε τα παϊδάκια σε πιατέλα ζεστά.