Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε τον κιμά, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζετε, ώσπου να πιει ο κιμάς όλα τα υγρά.
Βάζετε σε κατσαρόλα δύο κουταλιές σούπας Βούτυρο, προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε με το σύρμα σε χαμηλή φωτιά, ρίχνετε το γάλα και συνεχίζετε το ανακάτεμα, ώσπου να δέσει η κρέμα. Αφού κρυώσει, χτυπάτε τα αυγά και τα προσθέτετε, μαζί με το τυρί.
Βράζετε το μακαρονάκι σε αλάτισμένο νερό και το σουρώνετε. Ρίχνετε σε μια λεκάνη το μακαρονάκι, τον κιμά, την κρέμα και τα ανακατεύετε.
Απλώνετε τα φύλλα και τα κόβετε σε λωρίδες πλάτους 16 εκ. Τις αλείφετε με βούτυρο, παίρνετε δύο λωρίδες, βάζετε δύο κουταλιές σούπας από το μείγμα, διπλώνετε λίγο το φύλλο αριστερά και δεξιά και τυλίγετε σε τρίγωνο. Συνεχίζετε με τις υπόλοιπες λωρίδες και αλείφετε τα τρίγωνα με Βούτυρο.
Τα τοποθετείτε σε ταψί που έχετε αλείψει με βούτυρο. Τα ψήνετε στους 190 Βαθμούς για 35 λεπτά, αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε σε πιατέλα.