Σαγανάκι

Σαγανάκι

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 πιπέριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι την πιπέριά με το λάδι, ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες και τα σιγοβράζετε για 30 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι το μαϊντανό και λίγο νερό.
  2. Όταν δέσει η σάλτσα, ρίχνετε τα αυγά ένα ένα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνετε με τη σάλτσα με προσοχή, για να μη σπάσουν. Προσθέτετε το τυρί, αφήνετε για 5 λεπτά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε σε πιατέλα.