Κόβετε τις πιπέριές, τις πλένετε και αφαιρείτε τους σπόρους. Μετά τις κόβετε οριζόντια σε λεπτές λουρίδες. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το κόβετε οριζόντια σε φέτες. Καθαρίζετε τη σαλάτα, την πλένετε, στεγνώνετε τα φύλλα και τα στρώνετε στη σαλάτιέρα. Ανακατεύετε την πιπέριά και τα κρεμμύδια και σερβίρετε το μείγμα πάνω στη σαλάτα. Τρίβετε τη φέτα, την ανακατεύετε με την κρεμ-φρές. Ανακατεύετε το σκόρδο με το ντρέσινγκ. Προσθέτετε αλάτι και περιχύνετε μ’ αυτό τη σαλάτα. Γαρνίρετε με τα στραγγισμένα βύσσινα. Η σαλάτα ταιριάζει με πικάντικα σουβλάκια και με ψητό ψάρι. Σερβίρεται όμως και με πικάντικο κρέας ψητό.