Σανγκρία κουμπάνα - Ενα πολύ ιδιαίτερο κοκτέιλ.
Greekouzina
10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
2 mins λεπτά
Ψήσιμο
2 mins λεπτά
Περιγραφή Συνταγής
Αλλη μια συνταγή για Σανγκρία κουμπάνα. Απλές οδηγίες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας απόλαυση.
Λεπτομέρειες & Ιστορία
[tasty-recipe id="62170"]
Υλικά
- 1 λίτρο κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
- 6 φυλλαράκια μέντας (ή δυόσμου)
- χυμό από 3 μοσχολέμονα (λάιμ)
- 150 ml ρούμι
Εκτέλεση
-
2
Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνετε τα φύλλα της μέντας, τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
-
3
Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 1 ώρα.
-
4
Προσθέτετε άφθονα παγάκια στο μπολ και ρίχνετε το ρούμι και το κρασί.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
5
Ανακατεύετε και σερβίρετε.