Σε μεγάλο μπολ βάζετε τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάτε για μερικά λεπτά ή ώσπου να ασπρίσουν. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύετε καλά, να γίνουν σφιχτή ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια σε λεπτό φύλλο. Με φλιτζάνια, ποτήρι ή μεγάλο κουπ-πάτ κόβετε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε μεγάλο μπολ βάζετε τα καρύδια, τα αμύγδαλα, το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, τα κανελογαρίφαλα και τη φρυγανιά και ανακατεύετε καλά, να ενωθούν τα υλικά.
Βάζετε από 1 κουταλιές σούπας γέμισης σε κάθε κομμάτι ζύμης και διπλώνετε, να σχηματιστεί ένα μισοφέγγαρο. Στερεώνετε καλά τις ενώσεις με νερό και αυγό, για να μην ανοίξουν.
Βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε ή διατηρείτε σε αεροστεγές δοχείο.