Σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα: μια κλασική συνταγή - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα: μια κλασική συνταγή

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
15 mins λεπτά
Ψήσιμο
15 mins λεπτά

Περιγραφή Συνταγής

Σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να χαρίσετε νέες γευστικές εμπειρίες σε...

Λεπτομέρειες & Ιστορία

Τα σνίτσελ γεμιστά στα κάρβουνα είναι ένα νόστιμο και χορταστικό πιάτο που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως γεύμα ή ως ορεκτικό. Η γεύση του χοιρινού, του ζαμπόν, του τυριού και των μπαχαρικών, συνδυάζεται τέλεια με τη γεύση του ψητού στα κάρβουνα.

[tasty-recipe id="62712"]

 

Υλικά

  • 4 φέτες σνίτσελ από χοιρινό κοιλότο περίπου από 175 γραμμάρια
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 λεπτές φέτες τυρί Έμενταλ
  • μαύρο πιπέρι ή μίγμα μπαχαρικών
  • 4 φύλλα φασκομηλιάς
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 μεγάλο κλαδάκι δεντρολίβανο
  • 4 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 κύβο βοδινό

Εκτέλεση

  1. 2
    Απλώνετε τα σνίτσελ στον πάγκο και τα χτυπάτε για να λεπτύνουν, τα σκεπάζετε με ζαμπόν και τυρί και τα πασπαλίζετε με πιπέρι.
  2. 3
    Βάζετε σε κάθε σνίτσελ 1 φύλλο φασκομηλιάς, 1/2 φύλλο δάφνης και 1 /4 κλαδάκι δεντρολίβανο.
  3. 4
    Τυλίγετε τα σνίτσελ και τα στερεώνετε με καλαμάκια.
  4. 5
    Χτυπάτε το λάδι με τον κύβο τριμμένο και αλείφετε με το μείγμα τα ρολά, τα ψήνετε στο γκριλ ή στα κάρβουνα, ενώ τα γυρίζετε πολλές φορές, περίπου 15 λεπτά.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  5. 6
    Σερβίρετε μαζί φρέσκια σαλάτα, χωριάτικο ψωμί και κρύα μπίρα.
1 προβολές
Πίσω στις Συνταγές