Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βουτυρώνετε ελαφρά αντικολλητικό ταψί. Σε μεγάλο μπολ χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη, να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Ρίχνετε τα αυγά ένα-ένα, χτυπώντας συνέχεια το μίγμα, και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Με κουτάλι σκορπάτε το μίγμα στο ταψί αφήνοντας αρκετό διάστημα μεταξύ των κομματιών. Βάζετε στον φούρνο και ψήνετε για 15 λεπτά περίπου ή ώσπου να πήξουν ελαφρά.
Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν ελαφρά στο ταψί για μερικά λεπτά και τα ξεκολλάτε προσεκτικά με σπάτουλα. Τα μεταφέρετε σε σχάρα και τα αφήνετε να κρυώσουν εντελώς. Σερβίρετε αμέσως ή τα διατηρείτε σε αεροστεγές δοχείο.
Μπορείτε να τα καταψύξετε, αρκεί να τα στρώσετε σε χαρτί ψησίματος και να τα τοποθετήσετε σε ειδικό σκεύος για κατάψυξη. Όταν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, τα βγάζετε και τα αφήνετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για λίγες ώρες.