Σπανακόπιτα σουφλέ με σπανάκι και φύλλο κρούστας
Αγγέλα
10 Νοεμβρίου 2025
Προετοιμασία
15 mins
Ψήσιμο
50 mins
Αλλη μια υπέροχη συνταγή για Σπανακόπιτα σουφλέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας για να χαρίστε νέες...
Υλικά
- 5 φύλλα χωριάτικα
- 650 γραμμάρια σπανάκι
- 600 γραμμάρια γάλα
- 3 αυγά
- 150 γραμμάρια μαργαρίνη
- 250 γραμμάρια ρεγκάτο τριμμένο
- 250 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
-
2
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το σπανάκι.
-
3
Έπειτα το αφήνουμε να κρυώσει και το ψιλοκόβουμε.
-
4
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε το γάλα και λιώνουμε μέσα τη μαργαρίνη.
-
5
Τέλος, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
-
6
Όταν γίνει χλιαρό το γάλα, κομματιάζουμε τα φύλλα και τα ρίχνουμε μέσα μαζί με τα αυγά, τη φέτα, το ρεγκάτο και το σπανάκι.
-
7
Ψήνουμε στους 170°C για 50 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
8
Σερβίρεται ζεστό.