Ζεσταίνετε μια κουταλιές σούπας ηλιέλαιο και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το κύμινο και τον κουρκουμά. Προσθέτετε τις ντομάτες και βράζετε 3′. Διαλύετε το κορν φλάουρ σε μία κουταλιές σούπας νερό και το ρίχνετε στο μείγμα με τις ντομάτες μαζί με το γιαούρτι. Συνεχίζετε το βράσιμο 15′. Στο βρασμένο πλιγούρι ή κους κους προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε τα συκωτάκια και τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο ηλιέλαιο και τα τηγανίζετε. Σερβίρετε με τη σάλτσα γιαουρτιού και το πλιγούρι ή το κους κους.