Ταρτάρ σολομού - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Ταρτάρ σολομού

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Φτιάξτε αυτή την συνταγή που σας δίνουμε για Ταρτάρ σολομού. Με λίγη προσοχή αν βαδίσετε βήμα βήμα, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να χαρίσετε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τους αγαπημένους σας. Καλή επιτυχία.

Υλικά

  • 500 γραμμάρια φιλέτο σολομού (προσοχή να είναι πολύ φρέσκο)
  • χυμός από 2 λάιμ
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιαντρος
  • 1 κουταλιές σούπας του γλυκού μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιές σούπας του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

  1. 2
    Καθαρίζετε το φιλέτο του σολομού από την πέτσα και τα κόκαλα και το κόβετε σε πολύ μικρούς κύβους.
  2. 3
    Αλατίζετε και ανακατεύετε με τη ζάχαρη και το χυμό των λάιμ.
  3. 4
    Σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη τροφίμων και αφήνετε να μαριναριστει για 30 λεπτά στο ψυγείο.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  4. 5
    Ανακατεύετε στη συνέχεια με τα φρέσκα κρεμμυδακια, τον κολιαντρο και το ελαιόλαδο και σερβίρετε.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές