Τηγανητή Μαρίδα
Greekouzina
10 Νοεμβρίου 2025
Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Τηγανητή Μαρίδα. Απλές οδηγίες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας απόλαυση.
Υλικά
- 400 γραμμάρια φρέσκια μαρίδα
- 1 φλιτζάνια αλεύρι
- λάδι για φριτέζα
- φέτες λεμονιού
Εκτέλεση
-
2
Πλύντε τη μαρίδα με άφθονο τρεχούμενο νερό, στραγγιστέ και στεγνώστε τη με απορροφητικό χαρτί.
-
3
Αλευρώστε τα ψάρια ανακατώνοντας τα με το αλεύρι μέσα σε μπολ.
-
4
Τηγανιστέ τη μαρίδα σε φριτέζα ώσπου να ροδίσει (περίπου 2 λεπτά), Στραγγίστε την πάνω σε απορροφητικό χαρτί.Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
-
5
Σερβίρετε αμέσως μαζί με φέτες λεμονιού.