Τηγανητή Μαρίδα - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές
Τηγανητή Μαρίδα
Tasty Recipe

Τηγανητή Μαρίδα

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Τηγανητή Μαρίδα. Απλές οδηγίες και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας απόλαυση.

Υλικά

  • 400 γραμμάρια φρέσκια μαρίδα
  • 1 φλιτζάνια αλεύρι
  • λάδι για φριτέζα
  • φέτες λεμονιού

Εκτέλεση

  1. 2
    Πλύντε τη μαρίδα με άφθονο τρεχούμενο νερό, στραγγιστέ και στεγνώστε τη με απορροφητικό χαρτί.
  2. 3
    Αλευρώστε τα ψάρια ανακατώνοντας τα με το αλεύρι μέσα σε μπολ.
  3. 4
    Τηγανιστέ τη μαρίδα σε φριτέζα ώσπου να ροδίσει (περίπου 2 λεπτά), Στραγγίστε την πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  4. 5
    Σερβίρετε αμέσως μαζί με φέτες λεμονιού.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές