Τορτελίνια με μανιτάρια και λευκή σάλτσα - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Τορτελίνια με μανιτάρια και λευκή σάλτσα

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Περιγραφή Συνταγής

Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Τορτελίνια με μανιτάρια και λευκή σάλτσα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνουμε κατά γράμμα και η επιτυχία της συνταγής θα είναι σίγουρη. Καλή επιτυχία.

Λεπτομέρειες & Ιστορία

[tasty-recipe id="60223"]  

Υλικά

  • 80 γραμμάρια βούτυρο
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 750 γραμμάρια μανιτάρια πλευρότους σε κομματάκια
  • 1/2 φλιτζάνια λευκό ξηρό κρασί
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 1/3 φλιτζάνια φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 750 γραμμάρια φρέσκα τορτελίνια

Εκτέλεση

  1. 2
    Ζεστάνετε το βούτυρο σ’ ένα μεγάλο τηγάνι.
  2. 3
    Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
  3. 4
    Προσθέστε τα μανιτάρια και το κρασί και αφήστε τα να βράσουν για 15 λεπτά.
  4. 5
    Στη συνέχεια, ρίξτε την κρέμα και αφήστε τη να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να πηχτώσει.
  5. 6
    Τέλος, προσθέστε το μαϊντανό.
  6. 7
    Στο μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  7. 8
    Σερβίρετε, περιχύνοντας τα με τη σάλτσα.
2 προβολές
Πίσω στις Συνταγές