Τζατζίκι: Το ορεκτικό με γιαούρτι, αγγούρι και σκόρδο - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Τζατζίκι: Το ορεκτικό με γιαούρτι, αγγούρι και σκόρδο

Αγγέλα 10 Νοεμβρίου 2025

Αλλη μια συνταγή για Τζατζίκι. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να ...

Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 1/2 αγγούρι
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. 2
    Καθαρίζετε το αγγούρι και το τρίβετε σε χοντρό τρίφτη.
  2. 3
    Το βάζετε σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι και το αφήνετε να στραγγίξει.
  3. 4
    Ρίχνετε σε μια λεκάνη το γιαούρτι, προσθέτετε το σκόρδο πολτοποιημένο, τον άνηθο, το λάδι λίγο λίγο και ανακατεύετε.
  4. 5
    Τέλος, ρίχνετε το τριμμένο αγγούρι με λίγο αλάτι και ανακατεύετε ξανά.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  5. 6
    Βάζετε το τζατζίκι σε μπολ, το σκεπάζετε και το διατηρείτε στο ψυγείο.
0 προβολές

Σχόλια

Σφάλμα φόρτωσης σχολίων

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.

Πίσω στις Συνταγές