Ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να πάρει μία βράση, αποσύρουμε από τη φωτιά, αλλάζουμε σκεύος και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα και τη βότκα. Το ανακατεύουμε σταδιακά ωσότου πήξει. Eίναι καλύτερα να τοποθετήσουμε το μπολ μας μέσα σε ένα σκεύος όπου θα έχουμε βάλει παγάκια, ώστε να κρυώσει πιο γρήγορα. Γεμίζουμε με το ζελέ ατομικές φόρμες και τις βάζουμε στο ψυγείο.