Ζύμη για τηγάνι χυλός - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές

Ζύμη για τηγάνι χυλός

Greekouzina 10 Νοεμβρίου 2025

Περιγραφή Συνταγής

Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά γευστική συνταγή για Ζύμη για τηγάνι χυλός. Με λίγη προσοχή αν βαδίσετε βήμα βήμα, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να χαρίσετε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τους αγαπημένους σας. Καλή επιτυχία.

Λεπτομέρειες & Ιστορία

[tasty-recipe id="57251"]  

Υλικά

  • 1 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλιές γλυκού (κοφτό) αλάτι
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • 3/4 φλιτζάνια μπύρα

Εκτέλεση

  1. 2
    Χτυπάτε τα αυγά με το αλάτι, με το λάδι και με 4 κουταλιές σούπας μπίρα.
  2. 3
    Προσθέτετε το αλεύρι και την υπόλοιπη μπίρα μέχρι να γίνει χυλός.
  3. 4
    Αφήνετε το χυλό να μείνει επί 1/2 το λιγότερο ώρα και κατόπιν τον χρησιμοποιείτε.
  4. 5
    Σημ: Αντικαθιστάτε τη μπύρα με νερό χλιαρό.
    Τελικό βήμα - Σχεδόν έτοιμο!
  5. 6
    Με τη μπύρα όμως ο χυλός γίνεται καλύτερος.
0 προβολές
Πίσω στις Συνταγές