Παγωτό Σικάγο
Να μια πολύ καλή συνταγή για Παγωτό Σικάγο. Τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Ακολουθήστε τα και δοκιμάστε νέες γευστικές εμπειρίες εσείς και οι αγαπημένοι σας. Καλή επιτυχία.
Εκτέλεση
2
Βράστε το γάλα.
3
Σε μια μικρή βαθουλή κατσαρόλα ανακατέψτε καλά το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το αλάτι.
4
Ρίξτε μέσα τα κροκάδια και χτυπήστε τα με το σύρμα, ώσπου να πήξουν και να πάρουν το χρώμα του λεμονιού.
5
Ρίξτε κι ανακατέψτε πρώτα το εβαπορέ και κατόπιν το καυτό γάλα, χτυπώντας με το σύρμα συνεχώς.
6
Βάλτε την κατσαρόλα επάνω από νερό που σιγοβράζει κι ανακατέψτε την κρέμα, ώσπου να πήξει ελαφρά, ώστε να καλύπτει το κουτάλι.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!
Προσθήκη Σχολίου